VORES SERVICES

I Tekstilrevolutionen yder vi rådgivning og faciliterer processer indenfor bæredygtig omstilling og cirkulær økonomi i tekstilindustrien.

I tæt samarbejde med jer, finder vi ind til kernen af jeres udfordring, og hjælper jeres virksomhed med at skabe mål med større impact. Herunder kan du se de ydelser vi tilbyder, som vi oplever stor efterspørgsel på.

Er du interesseret i flere af ydelserne anbefaler vi, at du kigger på vores partnerskaber. Er du usikker, hvor du skal starte, så kontakt for en uforpligtende snak.

FIT FOR EU

PROGRAMME

BLIV KLAR TIL DE NYE EU-REGLER FOR TEKSTILVIRKSOMHEDER

I løbet af de næste par år vil nye EU-regler skabe store ændringer for tekstilvirksomheder i hele Europa. Lovgivningen er ikke ét stykke lov specifikt for tekstilindustrien. Reglerne er i forskellig lovgivning og vil blive anvendt på forskellige tidspunkter.

I vores FIT FOR EU Program giver vi jer overblikket, og guider jer til, hvordan I som virksomhed forbereder jer på ændringerne, og bliver klar til de nye krav.

Læs mere

BRAND OF

THE FUTURE

FÅ FORANKRET BÆREDYGTIGHED I JERES VIRKSOMHEDS DNA

Vi er på kanten af en ny tidsalder i erhvervslivet. Brands skal tage ansvar og handle for reelt at skabe forandring. Ambitionen om at have en positiv indflydelse på verden skal være kernen i en virksomheds DNA for at blive et fremtidens brand.

Vi har udviklet en model som guider dig til at blive et af fremtidens brands med en license to operate i fremtidens tekstilindustri. Vi kalder modellen: The 6 A’s of transformation.

Læs mere

LIFE CYCLE

ASSESSMENT (LCA)

FORSTÅ JERES MILJØAFTRYK OG REDUCER MED STØRST IMPACT

En livscycklusanalyse (LCA) er en udregning af miljøaftryk igennem hele et produkts livscyklus – fra det bliver skabt, bliver brugt og til dets liv ender. Resultatet er produktets aftryk over en række kategorier, fx drivhusgasudledning, vandaftryk og human toxicitet.

Vi hjælper med at udregne jeres miljøaftryk, og guider jer til, hvor I kan sætte ind for at skabe størst impact og reducere aftrykket i jeres produktion.

Kontakt os for at få et tilbud

POTENTIAL

ASSESSMENT

FIND JERES STYRKER FOR AT SKABE POSITIV IMPACT

En 360 graders screening af jeres virksomhed, hvor vi identificerer jeres lavthængende responsibility frugter, og guider jer i at omdanne dem til indsatser, der på både kort og langt sigt har størst impact.

På baggrund af potentialeanalysen finder vi frem til jeres største styrker og de forbedringspotentialer, som I strategisk bør forfølge i de kommende år.

Kontakt os, hvis du er nysgerrig på at vide mere

GREENWASHING SCREENING

UNDGÅ GREENWASHING I JERES KOMMUNIKATION

Vi laver en screening på greenwashing af hele din hjemmeside og eksterne kommunikation, og kommer med anbefalinger til, hvordan du kan kommunikere dine tiltag ved hverken at greenhushe eller greenwashe.

Vi har udgivet en publikation om regler for etisk og miljømæssig markedsføring i Danmark. Med støtte fra vores partnere kan du få adgang til den gratis.

Kontakt os for at få et tilbud

COUNSELING ON CLIMATE IMPACT

FÅ RÅDGIVNING TIL JERES GRØNNE OMSTILLING

Vi er godkendt som tekstilfaglige konsulenter til fondspuljer som SMV:grøn og Grøn Cirkulær Omstilling. Vi hjælper jer med at identificere, hvor I kan finde de største miljøbesparelser i jeres virksomhed, og støtter jer i at implementere cirkulære løsninger.

Vi tilbyder desuden foredrag og workshops, som er skræddersyet til jeres virksomhed og medarbejdere, hvor vi hjælper jer med at sætte mål og retning for jeres grønne omstilling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Fandt du ikke det du søgte?

Kontakt os for en uforpligtende snak, så finder vi ud af det. Vi har er bredt netværk indenfor tekstilindustrien, et dybdegående indblik i, hvad der rør sig i branchen og forskning på området. Vi er aktive i flere råd og nævn samt hjælper ofte med at skabe samarbejder på tværs af tekstilindustrien.

Tekstilrevolutionen
Esromgade 15, 1001 stuen,
2200 København N