MEDLEMSKAB

Som medlem støtter du det vigtige arbejde med at generere og formidle viden samt samskabe rentable løsninger, der gavner miljø, klima og arbejdsforhold i industrien. Det er vigtigere hvilken grundindstilling man har, end om man på forhånd har opnået noget bestemt i forhold til bæredygtighed. Alle med interesse for at ændre tekstilindustrien til det bedre, har muligheden for at være medlem. I forlængelse af dette, er det også et af tænketankens fornemmeste opgaver at udfordre og hjælpe dens medlemmer til at blive mere bæredygtige. 

Vi tilbyder vores medlemmer indspark og boostere til den bæredygtige omstilling, herunder:

  • At være en bro mellem ny teknologi og produktion – for eksempel nye måder at genbruge, farve eller sortere fibre på.
  • Facilitering af partnerskaber og samskabelse.
  • Oplæg og foredrag om udvikling af markeder.
  • Ekskursioner og studieture.
  • Genveje til grønne tiltag.
  • Købe oplæg med medlemsrabat

Derudover bliver der skabt og delt relevant information om bæredygtighed i branchen og medlemmerne kan sparre med Tekstilrevolutionens eksperter på området om konkrete spørgsmål. For større undersøgelser vil der være tale om konsulentarbejde med medlemsrabat. 

Det årlige kontingent er baseret på typen af foretagende og dets størrelse.

Store virksomheder (over 500 mio. i omsætning)

50.000 kr.

Mellemstore virksomheder (under 500 mio. i omsætning)

30.000 kr.

Små virksomheder (under 50 mio. i omsætning)

5.000 kr.

NGO’er

10.000 kr.

Mindre NGO’er (under 25 ansatte)

1.000 – 5.000 kr.

Personlige medlemskaber

500 kr.

Personlige medlemskaber (studerende)

200 kr.

Hvis du er et potentielt nyt medlemmer af tænketanken, så skriv til markus@tekstilrevolutionen.dk.

Følg os på de sociale medier

VÆR FRIVILLIG

Vil du være med til at skubbe tekstilproduktionen og -forbruget i en grønnere retning? Der kan ikke komme for mange, der vil være med til at skubbe på og få bevægelsen ud over rampen.

 I Tekstilrevolutionen er der meget magt til de aktive, så hvordan du kan være frivillig afhænger meget af dit engagement og hvad du kan byde ind med.

Du behøver ikke vide alt om tekstilindustrien for at kunne være med. Vi er en nysgerrig organisation, der hele tiden lærer nyt og du kan tage del i den rejse med os. Lige nu søger vi for eksempel ambassadører for Tekstilrevolutionen, der kan være med til at udbrede budskaber og sætte fokus på tekstilindustrien, dens udfordringer og løsninger. Start med at skrive til markus@tekstilrevolutionen.dk, så tager vi en snak om hvordan du kan være med.

KONTAKT OS

 

Har du spørgsmål, forespørgsler eller ved du noget vi ikke ved om tekstilindustrien så hører vi meget gerne fra dig. Send os en besked i formularen herunder.