PARTNERSKABER OG MEDLEMSKABER I TEKSTILREVOLUTIONENN

PARTNERSKAB

FOR BRANCHEN

MEDLEMSKAB

FOR ALLE

PARTNERSKAB MED BRANCHEN

HVORFOR INDGÅ I ET PARTNERSKAB?

 

Med et partnerskab går vi sammen om at skubbe jer og industrien i en bedre retning. Som partner bliver du en del af et netværk af ambitiøse virksomheder, som vi står på mål for. Vi laver en potentialeanalyse af din virksomhed, for at identificere jeres lavthængende responsibility frugter. I får en kontaktperson inde hos os, vores services til en god pris og bruge vore sparnterksabslogo.

 

PARTNERSKABSGODER

I bliver inviteret til 2 årlige partnerskabsmøder 

I bliver inviteret til netværksarrangementer

I får en personlig kontaktperson og on-call service/ on-mail 

I får et gratis medlemskab med adgang til vores viden 

I får rabat på vores rådgivning, LCAer og seminarer/webinarer. 

I bliver del af en bevægelse og støtter uafhængig viden 

I får lov til at bruge vores partnerskabslogo

PRISEN KOMMER AN PÅ STØRRELSEN

 

Det årlige kontingent for partnerskabet er baseret på typen af foretagende og dets størrelse.

L virksomheder (250+)

80.000 kr /år

M virksomheder (<250)

40.000 kr /år

S virksomheder (<50)

20.000 kr /år

XS virksomheder (<10) 10.000 kr/år

MEDLEMSKAB

HVAD FÅR DU SOM MEDLEM?

 

 • Dybdegående viden direkte i din indbakke
  Hver måned dykker vi dybt ned i et emne indenfor tekstilindustrien og inviterer til et online seminar hvor vi præsenterer og diskuterer det.
 • Adgang til værktøj
  Vi udvikler løbende værktøjer, som kan bruges til at få en dybere og bredere forståelse for bæredygtighed i tekstilindustrien. Lige nu arbejder vi på at få et certificeringsværktøj færdigt. Med det i hånden kan du let få et overblik over hvilke certificeringer der stiller hvilke og hvor stramme krav. Vi har allerede en pilotversion ude, som du kan se.
 • Rabat på Webianr og oplæg
 • Være med på at støtte uafhængig viden
  De penge, vi tjener på medlemskaber, bruger vi på at skabe mere uafhængig viden for at skabe et fundament, som aktører i industrien kan bruge til at træffe bedre beslutninger. Det støtter du ved at være med.
  Vi har mange ideer til emner i skuffen – se her hvad vi allerede har lavet.

Medlemsskabet koster 179 kr /mnd. for virksomehder og 39 kr /mnd. får private.

 

VORES PARTNERE

Our Units

Vi har valgt at indgå partnerskab med Tænketanken Tekstilrevolutionen, fordi vi deler visionen om at skabe en bedre tekstilindustri, der lever kærligt og forbundet med mennesker og naturen. Tekstilrevolutionen opdaterer os på, hvad der sker indenfor lovgivningen og forskningen, og som virksomhed byder vi ind med, hvordan vi kan omsætte det i praksis – sammen opnår vi nye indsigter og finder nye løsninger.”
– Inge Kindberg, CEO

Viking Rubber Co.

Viking Rubber Co. har i 80 år produceret arbejdstøj af højest kvalitet og holdbarhed. Baseret på kundens ønske og idéer, udvikler Viking Rubber Co. custom-made produkter med de bedste råvarer fra deres eget sortiment, hvilket resulterer i et  holdbart slutprodukt med den bedste tilpasning og de rigtige funktioner. Arbejdstøjet bliver fremstillet i deres egen fabrik, som er både SA8000, ISO14001 og ISO9001 certificeret. De overholder dermed de højeste sociale og miljømæssige krav.

Gennem Tekstilrevolutionen har vi fået dokumentation på forholdet mellem holdbarhed og bæredygtighed på vores produkter. De har et kritisk syn på branchen, men ønsker at hjælpe, og det vil vi gerne støtte op omkring.

Alexander Mygind Andersen

CEO, Viking Rubber Co.

Neutral

Neutral er en markedsledende producent for certificeret tøj og tilbehør til B2B-markedet. Brandet er resultatet af mere end 20 års erfaring fra den konventionelle tekstilindustri, hvor man konstaterede et konstant pres for lavere priser på bekostning af naturlige og menneskelige ressourcer. Med internationale standarder, som bl.a. SA8000, GOTS og Fairtrade, der dækker hele forsyningskæden, er Neutral bygget på de højeste sociale, etiske og miljømæssige kriterier for tøjproduktion.

 

Makershirt

Makershirt er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. De er dem, der sætter spørgsmålstegn ved status quo og søger de bedste løsninger i trykkeribranchen. Makershirt har en holdning til kvaliteten af de ting, de producerer for dig. Personligheden kommer til udtryk i deres måde at drive virksomhed på.

JK Tryk

JK Tryk er et tekstiltrykkeri, med mange års erfaring indenfor direkte og transfertryk og godt kendskab til miljø og sundhedsmæssige krav, der skal opfyldes, i trykprocessen. Iværksætter Jens K. Pedersen har holdt sig opdateret omkring miljøvenlige teknikker og fungerer, parallelt med trykkerivirksomheden, som konsulent for andre virksomheder, der arbejder med serigrafi og tryk.

 

Textile Change

Textile Change er en organisation, der ønsker at gøre tekstilindustrien grønnere ved at genanvende tekstilaffald. Deres mål er at omdanne tekstilaffald til en utømmelig kilde til råvarer i produktionen af ​​nye tekstilfibre. Textile Change udvikler et affaldshåndteringssystem, hvor tekstilaffald behandles med en mekanisk forbehandling efterfulgt af opdeling i rene komponenter gennem en grøn, kemisk proces.

SKRIV ELLER RING TIL OS.

S
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 København N