Vælg en side

OM OS

BEVÆGELSEN

Tekstilrevolutionen er en platform for ansvarlig tekstilproduktion og tekstiliværksætteri. Vi laver podcasts, skriver blogindlæg og holder foredrag og oplæg om tekstilindustrien. Vi arbejder på produkter, der kan give udviklingen et skub fremad og skabe en aktuel debat. Alt sammen for at skabe en større indsigt i industrien og inspirere til en mere bæredygtig forretningsudvikling.

 

VISIONEN

I Tekstilrevolutionen vil vi ændre på måden tekstiler fremstilles, forbruges og ender deres liv. Vi vil være med til at udvikle industrien i en mere bæredygtig retning og følge med i de kreative aktørers arbejde på markedet. Derfor skaber vi en bevægelse. En bevægelse af folk som os, der ønsker en ændring i verden. Vi tror på ændringer skal komme nedefra, fra forbrugeren, fra alle os der får hjulene hos de store brands til at køre rundt. Vi tror ikke på, at de store virksomheder pludselig ændre sig ud af det blå og begynder at gøre ting på en bedre måde. De skal inspireres og presses i en bedre retning, for deres, vores og fremtidige generationers skyld. Vi vil være med til at sætte dagsordenen inden for tekstil både i en dansk og international kontekst.

FNs Verdensmål er vores rettesnor. Vi skal som bevægelse være med til at sikre en bedre verden for os og alle andre omkring os. Vi tror på at den positive og bæredygtige forandring vi ønsker i verden, skabes i fællesskab. Sammen, som mennesker og virksomheder, kan vi skabe ændringer. I Tekstilrevolutionen arbejder vi særligt med verdensmål nummer 12, om ansvarligt forbrug og produktion.

 

MINDSETTET

For os i Tekstilrevolutionen handler det om at blive klogere og at blive bedre til at træffe ansvarlige valg når det kommer til tekstil. Det er en platform, hvor man kan finde svar og stille kritiske spørgsmål. Et sted, hvor det er okay ikke at vide alt, men hvor man altid skal være nysgerrig, og have lyst til at vide mere. Et sted, hvor man objektivt forsøger at forstå en sag fra flere sider.

 

STARTEN

Tekstilrevolutionen udspringer af Makershirt; et lille firma der primært laver tryk på tekstiler. I Makershirt er der store armbevægelser og en vision om at være verdens mest ansvarlige tekstiltrykkeri. Men ambitionerne blev for store til at de kunne rummes i Makershirt. Vores idéer om at ville ændre forbrugsmønstre og finde nye løsninger på tekstilaffald lå for langt fra det at være dygtig til at lave tryk på tekstiler. Derfor var der grobund for at lave noget nyt, noget der kunne rumme at vi tænkte større og Tekstilrevolutionen blev født.

KONTAKT OS

 

Har du spørgsmål, forespørgsler eller ved du noget vi ikke ved om tekstilindustrien så hører vi meget gerne fra dig. Send os en besked i formularen herunder.