OM TEKSTILREVOLUTIONEN

HVORFOR EN TEKSTILREVOLUTION?

Tekstilrevolutionen er en uafhængig tænketank – en katalysator for en tekstilindustri med et positivt aftryk på verden og de mennesker, der bebor den. Vores mål er at være et globalt videnscenter, der kan bistå tekstilindustrien med at blive absolut bæredygtig. 

Vi står på skuldrene af den akademiske forskning og arbejder tværfagligt med samskabelse, vidensdeling og formidling. Vi skaber nye tanker og genererer data, der står til rådighed for de mest ambitiøse politikere, brands, privatpersoner og aktører i tekstilindustrien.

Vi indgår i partnerskaber med, og hjælper de mest ambitiøse brands, der adskiller sig positivt fra resten af industrien. Gennem dybdegående kendskab til vores partnere laver vi sammen roadmaps, der sikrer, at de bevæger i den rigtige retning, og går systematisk til den grønne omstilling. 

Vi tror på, at den data i form af klima- og miljøaftryk og implementering af cirkulære løsninger, der bryder med gammeldags lineære brug-og-smid-væk modeller, er to af de vigtigste grundsten for at brands kan bevæge sig imod absolut bæredygtighed.

HVEM ER TÆNKETANKEN TEKSTILREVOLUTIONEN?

Esben Licht

Esben Licht

Medstifter & Direktør

Esben har dybdegående viden om tekstilindustrien og en brændende motivation for at ændre den. Han er god til at se nye muligheder, sætte dem i spil og få projekter ud over rampen.

E: esben@tekstilrevolutionen.dk
M: 20656763

Markus Hatting

Markus Hatting

Medstifter & Researcher

Markus dykker ned i svært tilgængeligt stof,  for at forstå de komplekse systemer, der fastholder udnyttelse af verdens ressourcer og mennesker, sådan at han kan være med til at ændre dem.

E: markus@tekstilrevolutionen.dk
M: 42436612

EKSPERTPANEL

 

Tekstilrevolutionen trækker ekspertviden fra rådgivere, konsulenter og forelæsere, der har mange års erfaring indenfor bl.a. kemiske processer, design og certificeringer fra det private og offentlige i tekstilindustrien.

Thomas H. Callisen

Stifter og CEO i Sense Unlimited. Uafhængig rådgiver, facilitator og coach med baggrund i biotek-industrien.

 

Silke Sønderstrup-Granquist

Head of CSR i  Sourcing House. Rådgiver tekstilbrands i omstilling til bæredygtig forretning.

Henriette Melchiorsen

Stifter og virksomhedsrådgiver i cirkulær økonomi hos Design Henriette Melchiorsen. Lektor på Det Kongelige Akademis Designskole.

Birgit E. Bonefeld

Tekstilbiolog, forsker, underviser og formidler indenfor innovative tekstile materialer. Hendes ekspertområde er fremstilling af cellulosefibre af græs.

Nicholas Paxevanos

CSR & Bæredygtighedskonsulent i Pax Certifications. Rådgiver for Mammut Workwear, Hoffmann Firmatøj, Borch Textiles, Wernerfelt og Blanche.

 

Tekstilrevolutionen
Esromgade 15, 1001 stuen,
2200 København N