Konsulentydelser

Vi hjælper med at søsætte cirkulære projekter, udvikle tekstilforretninger i en mere bæredygtig retning og yder sparing på dalig drift og nye projekter.

Sparing på daglig drift og nye projekter

Tekstilindustrien er en af de mest komplekse industrier. Der er et utal af valg at træffe alene i forhold til materialer, og da man typisk ikke kan få lavet det indenfor landets grænser, så kommer der en række andre valg og spørgsmål: Hvilket land skal man vælge? Hvilken fabrik i dette land skal vi gå til? Hvad med arbejdsforhold? Er der vandknaphed i denne region? Kan man stole på certificeringerne her? Hvordan sørger jeg for at det min kæde melder tilbage passer?

Vi ved det meste når det kommer til tekstiler, og kan være behjælpelige omkring alle led i kæden og vi kan hjælpe med at tænke det cirkulært ved at kigge på dels forretningsmodellen og dels på hvad tekstilerne skal bruges til og hvad der skal ske når de har udtjent deres tid. 

Cirkulære løsninger

Cirkulære løsninger er oppe i tiden med god grund; de er en kæmpe gevinst for miljøet og ofte også for den økonomiske bundlinie. Det er dog ikke altid helt ligetil og input materialer, design, de efterfølgende processer samt brugsfasen og logistik skal samtænkes for få det til at gå op i en højere enhed.

For os handler det ikke om at man som brand eller firma ejer hele kæden selv. Det vigtige er at man kan fortælle sine kunder hvordan de skal håndtere produktet og hvordan det cirkulære er tænkt ind som en del af disse fibres liv, fra start til slut.

Om du vil have din egen kæde eller om du vil bruge allerede eksisterende løsninger, så kan vi hjælpe dig med at få klarhed over den proces du skal igennem for at kunne opnå dette.

Sparing omkring en mere bæredygtig produktion og certificeringer

Har du brug for at vi kigger specifikt på jeres produkter og hvordan de kan optimeres for en mindre miljøbelastning, så kan vi hjælpe. Vi kan give overblik over de valg og fravalg, der har de største miljømæssige aftryk og hjælpe jer på vej til produkter med mindre miljøbelastning.

En af vejene til at opnå dette, er at arbejde med certificerede produkter. Her har vi det fulde overblik over hvad der er op og ned, og hvilker certificeringer der støtter op om dit brand eller dit produkt. Vi kan hjælpe dig med finde den certificering du burde gå efter, og vi kan hjælpe dig med at få den.

Vores priser når vi skal hjælpe dig afhænger af om du er medlem i Tænketanken

Vi vil gerne hjælpe alle, også dem der ikke er medlemmer, da vores mål er at have så stort impact i verden som muligt. For at arbejde så koncentreret og meningsfuldt som muligt så arbejder vi efter timeblock-metoden. Det betyder at vi blokker tid i 4 timer af gangen til en opgave. En gang om ugen sender vi en mail ud omkring hvad der er sket siden sidst og hvornår i den pågældende uge vi arbejder netop på din opgave.

Ikke-medlemmer

Betalende
Medlemmer

Timepris 1.200 850
Oplæg Fuld pris 50% rabat
LCA analyser Fuld pris 30% rabat

Alle priser er i DKK ex. moms.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller kommentarer til bogen, videoerne eller mangler du viden på et område, så skriv os en besked nedenunder. 

Følg med i vores tanker og handlinger på sociale medier

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk