VORES TØJ – VERDENS RESSOURCER

Tekstilindustriens Kompleksitet og Fremtid

Crowdfundingkampagnen er i gang!

Det betyder at du nu kan støtte os ved at købe bogen Vores Tøj – Verdens Ressourcer. Tekstilindustrien bliver ikke ændret før vi har forstået den. Her er en introduktion til kompleksiteten og bud på flere niveauer af løsninger. Alt sammen skrevet i et let sprog og med kilder til sidst, så man selv kan dykke dybere, hvis man vil.

Vi har brugt 2 år på at researche, skrive og lave illustrationer – nu mangler den kun at blive printet. Hop ind på kampagnen hvor du kan se de forskellige pakker, du kan købe.

vores tøj - verdens ressourcer

Rewards

Når du støtter vores kampagne, får du en belønning. Dem kan du se her på siden. Belønningerne er samlet i pakker – gå ind på kampagnen for at se dem.

vores tøj - verdens ressourcer

Bogen

Bogen, der har været undervejs i to år, bygger på en lang række forskningsartikler, rapporter og afhandlinger og formidler
det til tider svære materiale i et letforståeligt sprog. Med denne grundforståelse af
problemerne og industriens komplekse dynamikker, kommer vi med bud på hvordan
politiske instanser, industrien og forbrugeren kan bidrage til at have et positivt aftryk på
tekstilindustrien. Bogen vil blive printet hos KLS Pureprint med en Cradle to Cradle certificeret trykmetode.

 

 

Plakaterne

Her kan du se plakaterne, som du kan vælge som en del af pakkerne i kampagnen.Vi printer dem på lækkert papir, så de kan komme i en ramme og på væggen.

Polyesterens rejse skitserer hvordan polyester bliver til i verden og hvordan olie i undergrunden bliver til tøj, vi tager på. På samme måde er bomuldens rejse en illustration af hvordan bomuld går fra plante til vores klæder. Begge disse illustrationer er lavet af Julie Mai Laursen.

Du kan også vælge at få flowchartet for et bedre tøjaftryk. Det er et flowchart, vi har lavet for som forbruger at kunne træffe bedre beslutninger omkring anskaffelsen af tøj. En anden mulighed er bogens forside som plakat. Den illustrerer nogle af de vigtigste elementer i tekstilindustrien og er lavet af Emil Schultz.

Hvis du køber en pakke med plakater i, skal du vælge hvilke plakater, du vil have. Vi sender vi dig en formular på mail når kampagnen er slut.

Polyesterens rejse

Bomuldens rejse

Bedre tøjaftryk

Vores Tøj - Verdens Ressourcer

Muleposen

Vælger du en mulepose, så får du denne Use It To Pieces mulepose. Selve posen er lavet af bomuld og kommer fra Neutral, der arbejder økologisk, Fairtrade og på en SA8000 certificeret fabrik. Det betyder en fair løn til bomuldsbønderne og ansvarlige arbejdsforhold.

Du kan også vælge at komme forbi os på Nørrebro og få tryk på et stykke tøj, du selv tager med.

 

Alt muligt andet

Der er også mange andre ting, du kan få ud af at støtte os med at få vigtig viden ud. Du kan for eksempel blive inviteret med i vores podcast, få et foredrag eller en hel masse karmapoints.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, forespørgsler eller ved du noget om tekstilindustrien som vi ikke gør,
så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv os en besked nedenunder. 

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk