Ebogen Vores Tøj – Verdens Ressourcer

kr.200,00

Kategori:

Beskrivelse

En Ebogsversion af bogen Vores Tøj – Verdens Ressourcer, klar til at blive downloadet og læst på din e-reader.

De fleste af os er godt klar over, at hyppig udskiftning i garderoben kan være problematisk, og at farvning af tekstiler kan svine. Men hvorfor er det tilfældet? Og hvad får det helt konkret af konsekvenser for naturen og mennesker, der arbejder i industrien?

Problemerne i tekstilindustrien er desværre meget komplekse, da der er virkelig mange aktører, der ud fra ganske forskellige dagsordener tilsammen udgør industrien. Det er endt med at give en lang række problemer, der ikke lader sig løse uden handling hos brands, forbrugere og lovgivere.
Vi er ved at drukne i tekstiler, særligt dårligt producerede og ubæredygtige af slagsen. Men hvor skal vi begynde, og hvor vil vi gerne nå hen, når vi skal ændre tekstilindustrien og få den i en ansvarlig og grøn retning?

Vores tøj – verdens ressourcer er en fag- og debatbog om tekstil-industriens problemer, og hvordan vi kommer dem til livs. På baggrund af flere års faglig research giver tekstilentreprenørerne Markus Hatting og Esben Licht en let tilgængelig indsigt i den komplekse industri. Først gives et faktabaseret overblik over industrien. Derefter dykkes der ned i problemerne og de komplekse relationer mellem aktørerne, der forårsager dem, inden en række forslag til handling fremsættes. Til sidst i bogen er der en guide til, hvad du som forbruger kan gøre for at hjælpe tekstilindustrien i den rigtige retning.

ISBN: 978-87-7917-405-4