LCA analyser

Få et overblik over produktets miljøaftryk på verden.

Vi tilbyder LCA analyser

LCA står for Life Cycle Assessment og er en analyse af et produkts miljømæssige aftryk i forbindelse med produktionen og nogle gange både brugs og udsmidningsfaserne. Analysen giver et overblik over produktets aftryk i forskellige kategorier, for eksempel CO2 udledning, vandaftryk og human toxicitet.

I Tekstilrevolutionen tilbyder vi LCA’er på basis tekstilprodukter fra 35.000 kroner excl. moms. Prisen afhænger altid af det specifikke produkt. Er du medlem af Tænketanken Tekstilrevolutionen så får du 30% rabat på din LCA.

Som udgangspunkt dækker vi både produktionsfasen, brugsfasen og udsmidningsfasen og giver dig et samlet overblik over dit produkt, samt hvad du kan arbejde på for at give produktet et mindre miljøaftryk.

Siden brugsfasen er så vigtig en faktor, når vi snakker om bæredygtighed, anbefaler vi at inkludere en standardiseret ISO-slidtest på det, hvilket koster 2.500 excl. moms.

På baggrund af analysen laver vi i rapporten anbefalinger, der kunne give tøjet et lavere miljøaftryk. Hvis produktet viser sig at være blandt de bedste på markedet, sender vi et ”Anbefalet af Tekstilrevolutionen” logo med, som i kan vælge at bruge.

Processen

Intromøde for at vi kan forstå din specifikke supply chain og pproduktet som sådan samt hvordan det er tiltænkt at blive brugt.

Ud fra dette, definerer vi relevante funktionelle enheder og scenarier.

Vi sender jer en række spørgsmål, der er afgørende for at vi kan lave analysen. Det er meget sandsynligt at i skal have fat i jeres leverandører, for at kunne sende dokumentationer og besvare spørgsmålene.

Når vi er færdige, får du rapporten og vi gennemgår den sammen, hvis det ønskes.

 

Vil du vide mere, så skriv til Markus på markus@tekstilrevolutionen.dk

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller kommentarer til bogen, videoerne eller mangler du viden på et område, så skriv os en besked nedenunder. 

Følg med i vores tanker og handlinger på sociale medier

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk