FONDSSTØTTE

GRØN CIRKULÆR OMSTILLING

Modtag bevilling til at arbejde med grøn cirkulær omstilling i din virksomhed. 

Står du overfor en større og grønnere cirkuær omstilling af din forretning?

Vi samarbejder med de mest ambitiøse virksomheder, der vil være frontrunners i den cirkulære omstilling. Det gør vi ved at identificere, hvor de største miljøbesparelser findes i din virksomhed, og hjælper dig med at implementere cirkulære løsninger, der bryder med lineære brug-og-smid-væk modeller. 

GCO
Grøn Cirkulær Omstillingsforløbet

Som godkendte tekstilfaglige virksomhedskonsulenter i Grøn Cirkulær Omstillingsforløbet (GCO) – et EU finansieret, nationalt program, der støtter SMV’er at starte eller videreføre en grøn cirkulær omstilling af deres forretning – støtter vi dig i din ambition om at reducere dit aftryk og fremme din position på markedet. 

Dette får du

GCO forløbet er en proces, hvor man får snakket med sine leverandører, aftagere og kunder og man får hjælp til at udvikle nye måder at drive sin forretning på, der både betaler sig økonomisk og for verden.

Man får hjælp til at udarbejde en mere miljøvenlig forretningsmodel, samt udregnet miljøbelastningen af sin forretningsmodel og hvilke miljøbesparelser, man kan opnå ved at implementere den udviklede forretningsmodel.

Udregningerne kan bruges som kommunikation efterfølgende, men den største værdi vil være at skabe en implementeringsplan af en forretningsmodel, med lavere aftryk på verden.

 

Lyder det spændende? Så tager vi gerne en snak med dig!

Skriv til Markus (se nedenfor) for at høre om din virksomhed opfylder kriterierne.

SKRIV ELLER RING TIL OS, OG SÅ TAGER VI EN SNAK

Tekstilrevolutionen
Esromgade 15, 1001 stuen,
2200 København N