Bæredygtig tekstilindustri i Danmark?

Når du henter vores whitepaper, tilmelder du dig samtidig vores nyheder. Du kan til enhver tid framelde dig vore nyheder i nyhedsbrevets footer. 

Gratis whitepaper

Har du problemer med at downloade undersøgelsen, så kontakt os på: kommunikation@tekstilrevolutionen.dk

Gratis webinar om Key Finding fra “Bæredygtig tekstilindustri i Danmark”

Få indsigt i resultaterne af vores undersøgelse blandt danske tøjbrands, der går helt tæt på bæredygtighed i tekstilbranchen 2020.

I løbet af denne time præsenteres du for undersøgelsens Key Findings, og kommer i rigtig godt selskab med CSR-ansvarlige hos Sourcing House, Silke Sønderstrup-Granquist, der, med sit unikke indblik i danske brands leverandørsamarbejder og ansvarlig udvikling, kan sætte perspektiv på vores vigtigste findings. 

Event
White paper

Bæredygtig tekstilindustri i Danmark?

Barrierer og muligheder for den grønne omstilling.

For at få større indsigt i tekstilindustrien og en status quo på den grønne omstilling i Danmark, har vi været i dialog med 52 danske tekstilbrands samt forhandlere, for at få svar på netop dette. I den forbindelse har vi spurgt og undersøgt, hvordan de ser deres rolle i den grønne omstilling, og hvad der skal til for, at de kan gøre en positiv forskel.

Vi ser en stigning af produkter med grønne labels, får historier om mindre vandforbrug og om genanvendte materialer. Men om de bæredygtige historier afspejler virkeligheden, er svært at få svar på. Samtidig har Coronakrisen afsløret, hvor stort et negativt impact tekstilindustrien har på både den sociale og miljømæssige front. Men hvordan ser industrien på dette? Hvad er deres fokus, og hvilke udfordringer står de overfor?

Læs med her, og bliv klogere på det hele. Har du indput til os, eller vinkler du mener vi har set os blinde på, så skriv endelig.

Tænketanken Tekstilrevolutionen

Vi arbejder for en verden hvor tekstilproduktion og -forbrug har et positivt aftryk. Visionen er, at industrien skal gøre verden bedre i et miljøperspektiv og have et positivt aftryk på de mennesker, der arbejder i industrien.

Vi tror på at inspiration, oplysning og samskabelse, er de værktøjer, der skal bruges for at komme derhen.

Vi vil være med til at skabe en verden, hvor forskere, brands, forbrugere, politikere og myndigheder arbejder sammen om at finde de bedste løsninger. Hvor social og miljømæssig bæredygtighed går hånd i hånd med den økonomiske. Vi vil en verden hvor vækst i tekstilindustrien ikke er bundet op på at gøre verden til et værre sted, men et bedre. Tekstilindustrien har en enorm berøringsflade og der er brug for at sætte et eksempel i en inter- national kontekst.

Læs mere om os her.

White paper

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller kommentarer til bogen, videoerne eller mangler du viden på et område, så skriv os en besked nedenunder. 

Følg med i vores tanker og handlinger på sociale medier

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk