MEDLEMSKAB – RÅDGIVER

Vi giver dig adgang til vores viden. 

Som institution, rådgiver og NGO giver et medlemskab dig adgang til vores viden. Du kommer til at få del i viden fra universitetsverdenen og fra produktionen, som kan give dig både overblik og dybdegående viden. 

1 dags backoffice.

Derudover giver vi dig en dags backoffice arbejde. Det betyder at du kan trække på os i forhold til undersøgelser, rapporter og viden, som vi kan undersøge for dig. Det kunne være at du havde brug for at kende forskellen på GOTS og SA8000 når det kommer til arbejdsforhold eller vide hvor stor en del af den samlede drivhusgasudledning i produktionen af en t-shirt, der går til transport.

Rabat på ydelser. 

Har du brug for mere end en dags backoffice, så vil du som medlem få rabat. Du får også rabat på vores andre ydelser.

  • 30% rabat på LCA analyser
  • 30% rabat på timeprisen på konsulentopgaver
  • 50% rabat på foredrag

Medlemsbrev direkte i inbox’en.

Vi laver månedligt et medlemsbrev, som indeholder dybdegående viden om et emne inden for tekstilområdet. Vi har læst rapporterne og de videnskabelige artikler og formidler indholdet til dig i  øjenhøjde. Vi sætter en ære i den akademiske tilgang og har derfor referencer på så du kan se hvor det kommer fra og dykke længere ned i emnet selv.

Vi sender også tips til events, der passer til industrien og til den private (for)bruger. Du kan altså få indblik i både et forbrugerperspektiv og hvordan tingene ser ud fra industriens synspunkt. 

Co-branding. 

Som medlem kan du få et pressekit med vores logo, sådan at du har mulighed for at brande dit medlemskab på din hjemmeside. Vi smider også dit logo på vores hjemmeside, så du bliver brandet gennem os. 

Du støtter uafhængig viden.

Vi skaber og formidler viden om tekstilindustrien så politikere og forbrugere kan træffe de mest miljø- og klimavenlige valg med åbne øjne. Som medlem støtter du det vigtige arbejde med at generere og formidle viden samt samskabe rentable løsninger, der gavner miljø, klima og arbejdsforhold i industrien. Det betyder at vi hurtigere kommer til at se en grøn omstilling inden for tekstilområdet.

 

 

 

Prisen kommer an på størrelsen

Det årlige kontingent er baseret på typen af foretagende og dets størrelse.

Organisationer med over 25 ansatte 20.000 kr.
Organisationer med 5-25 ansatte 10.000 kr.
Små organisationer
5.000 kr.
Start-ups 1.000 kr.

Hvis du vil høre mere eller overvejer at blive medlem af tænketanken, så skriv til markus@tekstilrevolutionen.dk.

Følg med i vores tanker og handlinger på sociale medier

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller kommentarer til bogen, videoerne eller mangler du viden på et område, så skriv os en besked nedenunder. 

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk