MEDLEMSKAB – PERSONLIGT

Du støtter os i at skabe og formidle viden.

Med et personligt medlemskab hjælper du os med at kunne læse alle de tunge rapporter og formidle dem klart og i øjenhøjde. Vi åbner vores hjerner og giver dig den nyeste viden i medlemsbreve og i podcasts.

Medlemsbrev direkte i inbox’en.

Vi laver månedligt et medlemsbrev, som indeholder dybdegående viden om et emne inden for tekstilområdet. Vi har læst rapporterne og de videnskabelige artikler og formidler indholdet til dig i  øjenhøjde. Vi sætter en ære i den akademiske tilgang og har derfor referencer på så du kan se hvor det kommer fra og dykke længere ned i emnet selv.

Vi sender også tips til events, der passer til industrien og til den private (for)bruger. Du kan altså få indblik i både et forbrugerperspektiv og hvordan tingene ser ud fra industriens synspunkt. 

En podcast lige i ørerne.

Ca. en gang om ugen sender vi en podcast ud, hvor vi vender et emne inden for tekstilindustrien. Formatet er 20 minutter, hvor Esben og Markus vender tekstilindustrien med en særlig vinkel. Markus går i dybden med et aspekt af industrien og Esben giver indblik i Tekstilrevolutionens visioner og mindset i forhold til at komme de store problemer i industrien til livs.

Du støtter uafhængig viden.

Vi skaber og formidler viden om tekstilindustrien så politikere og forbrugere kan træffe de mest miljø- og klimavenlige valg med åbne øjne. Som medlem støtter du det vigtige arbejde med at generere og formidle viden samt samskabe rentable løsninger, der gavner miljø, klima og arbejdsforhold i industrien. Det betyder at vi hurtigere kommer til at se en grøn omstilling inden for tekstilområdet.

 

Prisen

Det årlige kontingent er baseret på hvem du er.

Almindeligt medlem 500 kr.
Studerende 200 kr.

Hvis du vil høre mere eller overvejer at blive medlem af tænketanken, så skriv til markus@tekstilrevolutionen.dk.

Følg med i vores tanker og handlinger på sociale medier

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, forespørgsler eller ved du noget vi ikke ved om tekstilindustrien så hører vi meget gerne fra dig. Send os en besked i formularen herunder.

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk