MEDLEMSKAB – BRAND

Vi giver dig adgang til vores viden. 

En halv dags sparring

Først og fremmest giver vi dig en halv dags sparring på de potentialer, vi ser på miljø og klima-området i din virksomhed. Det betyder at vi kommer ud til dig og deler de af vores kontakter, løsninger og perspektiver, der er relevante for din virksomhed. Transport kommer udover.

1 dags backoffice

Derudover giver vi dig en dags backoffice arbejde. Det betyder at vi kan fact tjekke dine pressemedelelser, og statements inden du sender dem ud og bakke dig op med data, hvis du har brug for det. Du kan også trække på os i forhold til undersøgelser, rapporter og viden, som vi kan undersøge for dig. Det kunne være at du havde brug for at kende forskellen på GOTS og SA8000 når det kommer til arbejdsforhold eller vide hvor stor en del af den samlede drivhusgasudledning i produktionen af en t-shirt, der går til transport.

Rabat på ydelser. 

Som medlem vil du få rabat på de ydelser, vi tilbyder. 

  • 30% rabat på LCA analyser
  • 30% rabat på timeprisen på konsulentopgaver
  • 50% rabat på foredrag

Medlemsbrev

Vi laver månedligt et medlemsbrev, som indeholder dybdegående viden, formidlet i øjenhøjde, om et emne inden for tekstilindustrien. 

Co-branding. 

Som medlem kan du få et pressekit med vores logo, sådan at du har mulighed for at brande dit medlemskab på din hjemmeside. 

Du støtter uafhængig viden.

Vi skaber og formidler viden om tekstilindustrien så politikere og forbrugere kan træffe de mest miljø- og klimavenlige valg med åbne øjne.

Som medlem støtter du det vigtige arbejde med at generere og formidle viden samt samskabe rentable løsninger, der gavner miljø, klima og arbejdsforhold i industrien.

Prisen kommer an på størrelsen

Det årlige kontingent er baseret på typen af foretagende og dets størrelse.

Store virksomheder (over 500 mio. i årlig omsætning) 50.000 kr.
Mellemstore virksomheder (under 500 mio. i årlig omsætning) 30.000 kr.
Små virksomheder (under 50 mio. i årlig omsætning) 10.000 kr.
Mikrovirksomheder (under 5 mio. i årlig omsætning)  5.000 kr.
Startups  1.000 kr.

Hvis du vil høre mere eller overvejer at blive medlem af tænketanken, så skriv til markus@tekstilrevolutionen.dk.

White paper

Bæredygtig tekstilindustri i Danmark?

Barrierer og muligheder for den grønne omstilling.

For at få større indsigt i tekstilindustrien og en status quo på den grønne omstilling i Danmark, har vi været i dialog med 52 danske tekstilbrands samt forhandlere, for at få svar på netop dette. I den forbindelse har vi spurgt og undersøgt, hvordan de ser deres rolle i den grønne omstilling, og hvad der skal til for, at de kan gøre en positiv forskel.

Vi ser en stigning af produkter med grønne labels, får historier om mindre vandforbrug og om genanvendte materialer. Men om de bæredygtige historier afspejler virkeligheden, er svært at få svar på. Samtidig har Coronakrisen afsløret, hvor stort et negativt impact tekstilindustrien har på både den sociale og miljømæssige front. Men hvordan ser industrien på dette? Hvad er deres fokus, og hvilke udfordringer står de overfor?

Læs med her, og bliv klogere på det hele. Har du indput til os, eller vinkler du mener vi har set os blinde på, så skriv endelig.

Når du henter vores whitepaper, tilmelder du dig samtidig vores nyheder. Du kan til enhver tid framelde dig vore nyheder i nyhedsbrevets footer. 

Gratis whitepaper

Har du problemer med at downloade undersøgelsen, så kontakt os på: kommunikation@tekstilrevolutionen.dk

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller kommentarer til bogen, videoerne eller mangler du viden på et område, så skriv os en besked nedenunder. 

Følg med i vores tanker og handlinger på sociale medier

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk