VORES YDELSER

I Tekstilrevolutionen yder vi rådgivning og faciliterer processer indenfor bæredygtig omstilling og cirkulær økonomi i tekstilindustrien.

I tæt samarbejde med jer, finder vi ind til kernen af jeres udfordring, og hjælper jeres virksomhed med at skabe mål med større impact. Herunder kan du se de ydelser vi tilbyder, som vi oplever stor efterspørgsel på.

Er du interesseret i flere af ydelserne anbefaler vi, at du kigger på vores partnerskaber. Er du usikker, hvor du skal starte, så kontakt for en uforpligtende snak.

Life Cycle Assessment (LCA)

Greenwashing screening

Potentialeanalyse

Brand of the future

Workshops

Fondsstøtte

LIFE CYCLE ASSESSMENT

En LCA er en udregning af miljøaftryk igennem hele et produkts livscyklus. Det vil sige fra det bliver skabt, over brug og til dets liv ender. Resultatet er produktets aftryk over en række kategorier, fx drivhusgasudledning, vandaftryk og human toxicitet.

Pris: Normalt mellem 150.000 og 800.000 kroner.

GREEN WASHING SCREENING

Vi laver en screening på greenwashing af hele din hjemmeside og kommer med anbefalinger om hvordan du kan kommunikere dine tiltag ved at hverken greenhushe eller greenwashe.

Prisen er afhængig af omfanget. Kontakt os for at få et tilbud.

POTENTIALEANALYSE

En 360 graders screeninganalyse af din virksomhed, der bl.a. dækker forretningsmodel, miljø- og klimainitiativer og socialt ansvar. Resultaterne er to overordnede potentialer;

  1. Potentialer for at blive mere ansvarlig som virksomhed
  2. Potentialer for at fortælle om de gode initiativer der allerede er i gang.

Pris: 35.000 kroner

BECOME A BRAND OF THE FUTURE

Vi

WORKSHOP

Vi tilbyder skræddersyede workshops, som hjælper jeres virksomhed og medarbejdere med at sætte mål og retning for jeres indsats.

Prisen er afhængig af omfanget. Kontakt os for at få et tilbud.

FONDSSTØTTE

Vi er godkendt som tekstilfaglige konsulenter til fondspuljer som SMV:grøn og Grøn Cirkulær Omstilling. Vi hjælper jer med at identificere, hvor I kan finde de største miljøbesparelser i jeres virksomhed, og støtte jer i at implementere cirkulære løsninger. 

 

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 København N