PARTNERSKABER FOR UDDANNELSESORGANISATIONER OG -INSTITUTIONER

PARTNERSKAB

Hvorfor indgå et partnerskab?

 

Tekstilindustrien i dag har et enormt aftryk på verdenen, og det er nødvendigt at vi ændrer vores måde at forbruge tekstiler på. Vi tror på at oplysning og undervisning i ansvarlig adfærd er vejen frem for at mobilisere en grundlæggende ændring i dagens tekstilproduktion og forbrugskultur. 

Vi ser det som en glæde at kunne støtte uddannelser i at løfte undervisningskompetencerne i tekstilindustrien. Med vores partnerskab vil vi derfor gøre vores viden tilgængelig for elever, undervisere og uddannelsesinstitutioner – fra folkeskoler til universitetsniveau.

 

Hvad får man som partner?

 • I får en velkomstpakke med to plakater og en bog. 
 • I får 25% rabat på vores undervisningsoplæg og workshops
 • I får 1 årligt møde med alle partnere om den seneste udvikling i tekstilindustrien samt spørgsmål og inputs til videreudviklingen af undervisningen
 • I får et gratis medlemskab som holder jer løbende opdateret på den nyeste viden
 • I får adgang til vores publikationer og undervisningsmaterialer
 • I bliver en del af en bevægelse og støtter uafhængig viden
 • I får lov til at bruge vores partnerskabslogo

 

Som partner i Tekstilrevolutionen kan du være sikker på at du

 

 • støtter uafhængig viden
 • får ekspertviden inden for tekstilområdet
 • får mulighed for Co-branding
 • får de nyeste opteringer om udviklingen i tekstilindustrien gennem vores medlemsbrev Radar

Prisen kommer an på størrelsen

 

Det årlige kontingent for partnerskabet er baseret på institutionens/ organisationens størrelse.

Meget store institutioner (250+ medarbejdere) 10.000 kr. /år
Store institutioner (<250 medarbejdere) 8.000 kr. /år
Mellemstore institutioner (<50 medarbejdere) 5.000 kr. /år
Små institutioner (<25 medarbejdere) 3.000 kr. /år

 

MEDLEMSKAB

 

Som medlem får du adgang til vores services og vores viden. Vi går et spadestik dybere og holder dig opdateret på hvad der foregår i industrien.

Hvad får man som medlem?

 

 • Dybdegående viden direkte i din indbakke
  Hver måned dykker vi dybt ned i et emne indenfor tekstilindustrien og inviterer til et online seminar hvor vi præsenterer og diskuterer det.
 • Adgang til værktøj
  Vi udvikler løbende værktøjer, som kan bruges til at få en dybere og bredere forståelse for bæredygtighed i tekstilindustrien. Lige nu arbejder vi på at få et certificeringsværktøj færdigt. Med det i hånden kan du let få et overblik over hvilke certificeringer der stiller hvilke og hvor stramme krav. Vi har allerede en pilotversion ude, som du kan se.
 • Rabat på Webianr og oplæg
 • Være med på at støtte uafhængig viden
  De penge, vi tjener på medlemskaber, bruger vi på at skabe mere uafhængig viden for at skabe et fundament, som aktører i industrien kan bruge til at træffe bedre beslutninger. Det støtter du ved at være med.
  Vi har mange ideer til emner i skuffen – se her hvad vi allerede har lavet.

Medlemsskabet koster 179 kr /mnd. for virksomehder og 39 kr /mnd. får private.

 

VORES PARTNERE

Day Care 1

DayCare 1 er en dansk familieejet virksomhed startet, som har mere end 30 års erfaring med salg og produktion af barnevogne og babyudstyr. DayCare 1 vil være den bedste og grønneste samarbejdspartner indenfor transport af og sovepladser til børn i både private og kommunale pasningstilbud. De har egenproduktion af barne- og klapvogneen og handelsvarer indenfor barneudstyr, møbler og tekstiler. De har netop introduceret en hybrid EL-barnevogn med med en overdel i nye og mere miljørigtige materialer.

Turtle®

Turtle® er et tøjfirma med en agenda om at revolutionere markedet inden for slidstærke basisprodukter. Iværksætterne bag firmaet har rejst Asien tyndt og besøgt over 100 fabrikker. Selv producerer de i Europa, og har et sortiment, præget af høj kvalitet, og en leverandørportefølje, hvor bæredygtighed og medmenneskelighed er de absolutte nøgleord. Samtidigt er de involverede i forskellige initiativer og medbringer en nysgerrighed for nye, innovative og bæredygtige løsninger.

Det har stor værdi at være en del af et netværk med andre ambitiøse pionerer. Vi er medlem af Tekstilrevolutionen for at kunne bidrage til videns- og erfaringsdeling i et brancheforum, hvor agendaen er grøn.

Esben Sonne-Frederiksen

CEO, Turtle

Relovers

Relovers er en markedsplads for køb og salg af både nye og brugte økologiske produkter. På platformen finder man, foruden brugt tøj til alle aldre, også kemikalie-fri kosmetik og udstyr til baby og børn.

Dertil tilbyder Relovers en funktion som giver info om materialet af tøjet og produktionslandet. Alt hvad der sælges eller købes på platformen, er lavet af miljøvenlige materialer og mærker, der holder af planeten.

Secondtots

Secondtots.dk er en platform, der hjælper med at få solgt børnenes aflagte tøj. Iværksætteren Charlotte Andersen har sat hele processen i system og skabt et koncept, der tager hånd om det brugte børnetøj fra a-å. Charlotte har lavet en masse research om miljø, prisudviklinger og forbrug i det hele taget, og secondtots.dk skal være med til at skubbe tallene i en bedre retning. Benyttelsen af platformen hjælper dermed forældre at både spare udgifter på børnetøj og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Viking Rubber Co.

Viking Rubber Co. har i 80 år produceret arbejdstøj af højest kvalitet og holdbarhed. Baseret på kundens ønske og idéer, udvikler Viking Rubber Co. custom-made produkter med de bedste råvarer fra deres eget sortiment, hvilket resulterer i et  holdbart slutprodukt med den bedste tilpasning og de rigtige funktioner. Arbejdstøjet bliver fremstillet i deres egen fabrik, som er både SA8000, ISO14001 og ISO9001 certificeret. De overholder dermed de højeste sociale og miljømæssige krav.

Gennem Tekstilrevolutionen har vi fået dokumentation på forholdet mellem holdbarhed og bæredygtighed på vores produkter. De har et kritisk syn på branchen, men ønsker at hjælpe, og det vil vi gerne støtte op omkring.

Alexander Mygind Andersen

CEO, Viking Rubber Co.

Henriette Melchiorsen Design

Henriette Melchiorsen er uddannet produkt- og møbeldesigner fra Danmarks Designskole og har 25 års erfaring med designpraksis. Hun har arbejdet med konventionelle formgivningsopgaver og kunstnerisk udvikling, og er medstifter af FairTrade Designers. I dag arbejder hun med design som metodetilgang til udvikling af en mere bæredygtig verden, hvor hun fokuserer på co-design af grøn omstilling og cirkulær økonomi med FN’s 17 bæredygtige verdensmål som overordnede målsætning.

Tekstilrevolutionen søger konstant den nyeste viden og har baggrund og evner til at forklarer os andre om de indviklede mekanismer og sammenhænge, så også vi kan forstå, hvad der er på spil. De er super relevante netop nu, hvor tekstilindustrien for alvor er begyndt at indse at forandring er nødvendig. For at finde hovede og hale i denne komplicerede proces, er der brug for den viden og den vilje som Tekstilrevolutionen kan levere.

Henriette Melchiorsen

Designer, virksomhedsrådgiver & underviser, Danmarks Designskole

Neutral

Neutral er en markedsledende producent for certificeret tøj og tilbehør til B2B-markedet. Brandet er resultatet af mere end 20 års erfaring fra den konventionelle tekstilindustri, hvor man konstaterede et konstant pres for lavere priser på bekostning af naturlige og menneskelige ressourcer. Med internationale standarder, som bl.a. SA8000, GOTS og Fairtrade, der dækker hele forsyningskæden, er Neutral bygget på de højeste sociale, etiske og miljømæssige kriterier for tøjproduktion.

 

Makershirt

Makershirt er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. De er dem, der sætter spørgsmålstegn ved status quo og søger de bedste løsninger i trykkeribranchen. Makershirt har en holdning til kvaliteten af de ting, de producerer for dig. Personligheden kommer til udtryk i deres måde at drive virksomhed på.

JK Tryk

JK Tryk er et tekstiltrykkeri, med mange års erfaring indenfor direkte og transfertryk og godt kendskab til miljø og sundhedsmæssige krav, der skal opfyldes, i trykprocessen. Iværksætter Jens K. Pedersen har holdt sig opdateret omkring miljøvenlige teknikker og fungerer, parallelt med trykkerivirksomheden, som konsulent for andre virksomheder, der arbejder med serigrafi og tryk.

 

Textile Change

Textile Change er en organisation, der ønsker at gøre tekstilindustrien grønnere ved at genanvende tekstilaffald. Deres mål er at omdanne tekstilaffald til en utømmelig kilde til råvarer i produktionen af ​​nye tekstilfibre. Textile Change udvikler et affaldshåndteringssystem, hvor tekstilaffald behandles med en mekanisk forbehandling efterfulgt af opdeling i rene komponenter gennem en grøn, kemisk proces.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller kommentarer til bogen, videoerne eller mangler du viden på et område, så skriv os en besked nedenunder. 

Følg med i vores tanker og handlinger på sociale medier

Tekstilrevolutionen | Esromgade 15, 1001 stuen, 2200 KBH N | Hej@tekstilrevolutionen.dk